Politika privatnosti

Dobrodošli na stranicu politike privatnosti naše web stranice. Ovaj dokument detaljno opisuje kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke prilikom korišćenja našeg sajta. Kao što većina web stranica, i naša stranica koristi "kolačiće" (cookies) kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i pružili vam personalizovan sadržaj. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se automatski skladište na vašem uređaju prilikom posjete web stranici. Ovi kolačići nam pomažu da zapamtimo vaše postavke, analiziramo kako koristite našu stranicu i prilagodimo sadržaj vašim interesima. Pored kolačića, takođe koristimo lokalno skladištenje podataka kako bismo omogućili bolje korisničko iskustvo. Lokalno skladištenje je tehnologija koja nam omogućava da privremeno skladištimo podatke na vašem uređaju kako bi naša stranica mogla brže da se učita i da obezbijedi personalizovan sadržaj. Podaci koje čuvamo u lokalnom skladištenju su privremeni i ne brišu se kada zatvorite svoj web pregledač. Ti podaci ne sadrže vaše lične podatke, ali koristimo ih za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše web stranice. Osim toga, možemo prikupljati i druge vrste podataka, kao što su vaša IP adresa, pregledač koji koristite, vrsta uređaja, operativni sistem i druge slične informacije koje nam pomažu da pružimo bolje iskustvo našim korisnicima. Ovi podaci se prikupljaju za analitičke svrhe i koriste se za poboljšanje performansi naše web stranice i prilagođavanje sadržaja vašim interesima. Vaši podaci će biti čuvani i obrađivani u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka. Nećemo prodavati, iznajmljivati ili otkrivati vaše lične podatke trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada su to neophodne za pružanje usluga koje ste zatražili ili u skladu sa zakonskim obavezama. Imate pravo da zatražite pristup vašim ličnim podacima koje obrađujemo, kao i pravo da zatražite njihovu ispravku i/ili brisanje.

Prijavljivanje na naš newsletter je dobrovoljno i možete se prijaviti na našoj web stranici. U tom procesu ćemo vam tražiti vašu e-mail adresu. Ove informacije koristimo samo za slanje newslettera i nećemo ih deliti sa trećim stranama. Imate pravo da se odjavite sa naše liste za slanje newslettera u svakom trenutku, klikom na link za odjavu koji se nalazi u dnu svakog newslettera.Vaše podatke ćemo čuvati dokle god budete pretplaćeni na naš newsletter. Ukoliko se odjavite sa naše liste, vaši podaci će biti trajno izbrisani.

U skladu sa zakonima o zaštiti podataka, prikupljamo samo one podatke koji su neophodni za pružanje usluga koje ste zatražili ili koje su nam potrebne radi poboljšanja vašeg iskustva na našoj web stranici. Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim stranama osim ako to nije neophodno u skladu sa zakonima